Преслава проговори за раздялата си с Бирмата, окончателно е!

Поп фолк дивата Преслава вече окончателно се е освободила от присъствието на гаджето си Георги Станоев- Малката Бирма. Тя заяви, че категорично са скъсали с бившия й приятел. Болезнената ревност на бизнесмена му спретнал лош номер. Именно заради нея двамата вече не са двойка, а поп фурията си е хванала друг- И според клюката той бил по-богат и от Малката Бирма.

Истината е, че двамата не се разбираха. Заради болезнената си ревност Бирмата спретна чутовен скандал миналата година на морето на Преси. При едно от участията на Преслава в морска дискотека Бирмата се заяде с нея, че прекалено флиртува с публиката. В отговор на това гласовитката му запрати в лицето стъклена чаша и му разцепи веждата. Страстите помежду им ескалираха и нещата стигнаха до ръкопашен бой, а влюбените бяха разтървани от охраната на заведението. Оттогава отношенията помежду им зациклиха.

[caption id="attachment_433636" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава призна за окончателната си раздяла с Бирмата[/caption]

Стана ясно, че тази връзка няма как да просъществува, твърдят близки до двойката. Преслава обаче изчака определен момент, за да си хване отново богат любовник. Според мълвата той бил по-паралия и от Малката Бирма. Пред списание Story” певицата избегна въпроса дали е влюбена в новата си изгора. Тя лаконично запита, че ако отговори утвърдително на този въпрос няма ли да звучи, че все едно е била шута на гаджето си. Въпреки това изпълнителката на „Червена точка” заяви, че иска да запази добрите си приятелски чувства с Георги Станоев.

Засега единственото което се знае за любовника на Преслава е, че е доста по-заможен от Георги Станоев.

Според певицата майката на Бирмата не страда от раздялата им. Като всеки родител и Лидия иска най-доброто за своето дете, убедена е пайнерката. Сега обаче й се отдава възможност да се движи спокойно в мъжки компании и да флиртува с мъже по участията си в заведенията. Причината е, че новият й любовник не страдал от болезнена ревност, както бившия й, Малката Бирма. Сега певицата вече свободно можела да се движи с мъже, без тези срещи с феновете да й излизат винаги през носа.