Камелия и Цветин в жесток конфликт след толкова години сплотеност и любов!

Поп фолк дивата Камелия и гаджето й Цветин се изпокараха жестоко. Според упоритата клюка това било провокирало от поведението на певицата. Блондинката обичала да се закача с мъжката част на клиентите в заведенията, където била канена за участия.

Скандалите между двамата се случили точно в нощта по посрещането на нова година. Певицата била канена да пее в нощен клуб в столицата. Сред посетителите бил и гаджето й Цветин. Изпълнителката на „В сърцето си ми” не само пеела, но и флиртувала с публиката и най-вече с нейната силна част. Мъжката аудитория буквално се възпламенявала след всяка една песен на блондинката. Това изобщо не се понравило на Цветин и той вместо да се отпусне и да се забавлява, следял зорко с кого неговата половинка флиртува.

[caption id="attachment_433513" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия и Цветин се изпокараха зверски заради ревността на Цветин[/caption]

Това адски го заредило с негативна енергия и накрая избухнал. След като си изпяла песните и слезнала от сцената, още зад нея Цветин буквално й се нахвърлил, твърдят близки до звездата. Той отправил яростни забележки за нейното свободно повезение, като я корил жестоко. Камелия също не му останала длъжна и виковете им се чували далеч зад паравана.

Поп фолк дивата обаче е известна дс това, че се раздава и прави страшни купони на всяка една своя изява на сцената. Поради тази причина тя е и една от изпълнителките, която има най-много покани за участия. Въпреки това приятелите на Цветин оправдават поведението, а тежко корят това на половинката му Камелия. Все пак това е начина на гаджето му да си вади хляба и той би могъл да й попречи, ако си я задържи в къщи и се грижи за нея като за английската кралица, оправдават я нейни колежки.