Нанси Карабойчева разкри неподозирана истина!

Нанси Карабойчева разкри неподозирана истина!
5 (100%) 1 vote

Нанси Карабойчева разкри цялата истина около забременяването си! Вече иска да бъде майка

Нанси Карабойчева не си пожелава за Новата 2015 година бебе. Мис България 2013 мечтае това да й се случи след две-три години, макар че разкри, че вече иска да бъде майка. Докато дойде времето обаче красивата кралица на красотата от село Юнаците си има други задачи. Едното от тях е да завърши образованието си. Приоритет №1 за хубавицата е да завърши бакалавърската степен на обучение и едва след това да си има наследник.

Нанси Карабойчева

Нанси Карабойчева отлага бременността, макар че вече иска дете

Хубавицата заяви, че едно малко същество няма как да попречи на нейната кариера. Но все още не планира това да се случи поне в близките няколко години. Тя отрече и слуха, който обиколи публичното пространство, че е бременна и ще става майка. Слухът плъзна заради това, че близки до девойката казаха, че на Нанси все по-често й става лошо на места, където има струпани много хора и затова предположиха, че тя ще става майка. Клюката обаче бе отречен именно от Мис България 2013.

Красивата победителка в конкурса за красота миналата година искрено заяви, че не е бременна, но това си пожелава да й се случи след две-три години. Момичето от село Юнаците си има приятел, с когото са от дълги години. Той е състезател в националния ни отбор по волейбол и се казва Добромир Димитров. Спортистът също останал малко изненадан от веста, но споделил, че ако това се случи, той също е готов за бащинството. На този етап обаче волейболния ни национал залага на спортната си кариера, както и на връзката си с красивата си приятелка.

Нанси Карабойчева подготвя нова фотосесия веднага след празниците. Мис България 2013 възнамерява да продължи пътя си, като за себе си и за тези, които обича пожелава преди всичко здраве и много късмет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар