Нанси Карабойчева разкри цялата истина около забременяването си! Вече иска да бъде майка

Нанси Карабойчева не си пожелава за Новата 2015 година бебе. Мис България 2013 мечтае това да й се случи след две-три години, макар че разкри, че вече иска да бъде майка. Докато дойде времето обаче красивата кралица на красотата от село Юнаците си има други задачи. Едното от тях е да завърши образованието си. Приоритет №1 за хубавицата е да завърши бакалавърската степен на обучение и едва след това да си има наследник. [caption id="attachment_433509" align="alignright" width="300"]Нанси Карабойчева Нанси Карабойчева отлага бременността, макар че вече иска дете[/caption]

Хубавицата заяви, че едно малко същество няма как да попречи на нейната кариера. Но все още не планира това да се случи поне в близките няколко години. Тя отрече и слуха, който обиколи публичното пространство, че е бременна и ще става майка. Слухът плъзна заради това, че близки до девойката казаха, че на Нанси все по-често й става лошо на места, където има струпани много хора и затова предположиха, че тя ще става майка. Клюката обаче бе отречен именно от Мис България 2013.

Красивата победителка в конкурса за красота миналата година искрено заяви, че не е бременна, но това си пожелава да й се случи след две-три години. Момичето от село Юнаците си има приятел, с когото са от дълги години. Той е състезател в националния ни отбор по волейбол и се казва Добромир Димитров. Спортистът също останал малко изненадан от веста, но споделил, че ако това се случи, той също е готов за бащинството. На този етап обаче волейболния ни национал залага на спортната си кариера, както и на връзката си с красивата си приятелка.

Нанси Карабойчева подготвя нова фотосесия веднага след празниците. Мис България 2013 възнамерява да продължи пътя си, като за себе си и за тези, които обича пожелава преди всичко здраве и много късмет.