Яна Димитрова с незабравим празник за рождения си ден!

Яна Димитрова сбъдна мечтата си. Брачната половинка на Петко Димитров се обзаведе с танцова школа. И то точно за рождения си ден. Многократната ни шампионка по латиноамерикански танци се сдоби с танцова школа навръх своите 25 години. Мечтата на Яна Димитрова е именно създаване на такава школа.

В нея освен латиноамерикански и народни танци ще се изучават още куп други танци. Там желаещите ще се обучават още на салса, румба, хип-хоп, лейди стайл.

[caption id="attachment_433498" align="alignright" width="300"]Яна Димитрова Яна Димитрова получи най-жадувания подарък от Петко Димитров[/caption]

Откриването на школата по танци ще стане в петък. Събитието ще бъде демонстрирано с танцувалните умения на желаещите. Денсингът ще бъде наблюдаван от много известни имена. Сред гостите ще присъстват още Николета Лозанова, плеймейтките Златка Димитрова и Златка Райкова, режисьора Люси Иларионов, както и много имена от хайлайфа.

Желаещите да танцуват ще бъдат обучавани освен от половинката на ресторантьора Петко Димитров, но и от още имена от танцувалното шоу „Денсинг старс” Петьо Стоянов и Петя Димитрова.

Школата по танци на многократната ни шампионка по латино и американски танци се намира в бившата зала „Бонсист” срещу футболното игрище на УНСС.

Рожденичката празнува своя ден вчера в елитния клуб „Дъга Тийм” в Студентския град. Сред гостите бяха много известни имена на родния хайлайф. Там имаше и още много звезди от „Денсинг старс”. След това купона се премести в Клуб 33. Освен наздравиците,литрите алкохол, тортата, имаше още куп изненади за красивата танцьорка. В същото заведение празнуваше и своя рожден ден още една чаровна рожденичка. Това беше Бояна Маринова, която украсява корицата на известната мъжка библия „Плейбой”.