Отказването на алкохола беше моя лична битка!

Гласувайте за статията

Отказването на алкохола беше моя лична битка, която аз проведох заради собственото си здраве

алкохола

На 47 години съм, зависимост към алкохола имах през последните 15-тина години от моя живот, защото това се случи заради развода. Започнах да пия, имах лошо пиянство и затова развалих и други неща от моя живот. Изпокарах се с близките си, отидох да живея в друг град. Много неща ми се случиха за това време Най-вече здравето ми пострада. А човек с лошо здраве и сам не е за никъде. Затова превърнах отказването на алкохола в моя лична битка. Направих го заради самия мен, защото аз може да нямам семейство, но имам деца, който вече са големи и с които се виждаме от време на време.

Онова, което най-много ми помогна в отказването на алкохола, са капките Алкофитал. Билковият препарат е много силен, нищо че е от билки и нищо че аз не бях много редовен във взимането на дозите. Капките Алкофитал ми помогнаха в началото, когато все още не можех много добре да регулирам моето желание за пиене. Взимах ги в продължение на шест месеца. Тази половин година ми беше най-трудна, но се справих. Смятам никога повече да не посягам към алкохола, каквото и да се случи. ще пия кротко като другите хора и ще подобря здравето си.

Кирил Найденов

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар