Албена Вулева сама се прецака да води свое предаване в медиятаАлбена Вулева е поискала от шефовете в Нова ТВ пет бона заплата

Албена Вулева сама се е прецакала с бъдещето си в Нова телевизия. Както знаете, след края на участието и във ВИП Брадър от медията имаха на мерения да я привлекат като новата водеща на "Горещо". Надявайки се, че по този начин ще накарат зрителите отново да гледат някога интересното предаване, благодарение на хапливия език на сигнално жълтата водеща.

[caption id="attachment_433492" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева[/caption]

И докато всички очакваха кога Албена Вулева ще се завърне победоносно като водеща в национална медия, нещата се разсъхнаха. А причината за това се оказа самата тя. И алчността й, по-точно. Водещата е решила, че може да изнудва шефовете на телевизията, мислейки си, че тя зависят от нея.

Албена Вулева е поискала космическа заплата, за да се съгласи да стане водеща на "Горещо". Точно пет хиляди лева на месец е поискала като възнаграждение водещата, за да приеме офертата. Заплата, която получават някои от водещите лица на телевизията.

Които се занимават с наистина сериозна журналистика и са на екран всеки ден. Естествено, искането й било напълно неприемливо за шефовете на Нова ТВ и те дори не си направили труда да преговарят с Албена. Която, ако се вярва на слуховете, е поискала огромната сума след съвет на майка си Людмила, научиха от vsekiden.com.

Така репортерката ще си остане в Евроком и през новия сезон, въпреки многото заявки, че ще се върне на екран в някоя национална медия. От Нова ТВ обаче са били готови да й дават не повече от три хиляди лева заплата, което се оказало недостатъчно за напористата блондинка.