Петко Сертов сам е организирал изчезването си, за да живее спокойно с младата си любовницаПетко Сертов ще се разведе с жена си Емилия, която вече е наела адвокат

Петко Сертов се развежда със съпругата си Емилия! Оказа се, че жената на изчезналия бивш шеф на ДАНС подготвя документите за развода си с него като за тази цел вече се е консултирала и с виден столичен адвокат, специалист по бракоразводни дела. И в най-скоро време процедурата по развода ще бъде задвижена, издават близки до семейството.

[caption id="attachment_433429" align="alignright" width="300"]Петко Сертов все още се крие Петко Сертов все още се крие[/caption]

Емилия Сертова е твърдо решена да се раздели със съпруга си, за когото стана ясно, че е изчезнал не заради дела, свързани с работата му, а по лични причини. Топ разузнавачът сам е организирал бягството си, което вече над месец е новина номер едно във всички медии в страната.

А причината се оказа повече от прозаична - проблеми в семейството. Според запознати в последната година и половина Петко Сертов и Емилия преживявали жестоки семейни драми и буквално не спирали да се карат. Обстановката станала още по-нетърпима, след като съпругата разбрала, че благоверният й си има любовница. Която е едва на 26 години - по-малко отколкото трае бракът им.

Бившият шеф на ДАНС и жена му са семейство от 28 години. Въпреки това двамата изобщо не се разбирали напоследък, предават от vsekiden.com. Затова Петко Сертов решил да избере по-лесния вариант и просто да духне с младата си любовница - Теодора Кондова, с чиято кола е избягъл разузнавачът.

Нещо повече, самата Емилия Сертова вчера е поискала издирването на съпруга й да бъде прекратено, обяви лично вътрешният министър Веселин Вучков. Очевидно притеснена заради скандала, който е предизвикала с искането си, малко по-късно Емилия заяви, че няма нищо такова и думите й са били интерпретирани погрешно.