Двойно проклятие е надвиснало над парламента

Сградата на парламента е построена върху старо турско гробище
0

Сградата на парламента е построена върху старо турско гробище

Двойно проклятие е надвиснало над парламента на Република България.

Запознати припомнят, че сградата на парламента е построена върху турско гробище през 1884 година.
В това гробище са били полагани тленните останки на най-ожесточените бандити на Османската империя.
Бившият Партиен дом, който към днешна дата също се използва от народните представители е построен през 50-те години на миналия век върху християнски храмове, които са били разрушени от предишните власти, както и върху гробище на хора, дали живота си за вярата.

Сградата на парламента е построена върху старо турско гробище
Сградата на парламента е построена върху старо турско гробище

Специалисти посочват, че свръх концентрацията на мрачни сили дава негативна енергия на народните представители, което пък оказва влияние върху вземането на важни решения.
От години лошата енергия се трупа в парламента и по този начин нараства агресията и обидните думи, които заливат пленарната зала.
Всеизвестен е фактът, че народните представители често се оплакват, че страдат от общо неразположение и главоболие и немалка част от тях са убедени, че този факт е породен от лошата енергия, която витае в сградата.

Народните представители, които имат претенциите, че са вещи по темите за окултизма са убедени, че главоболието им е породено от факта, че зданията на законодателния орган са построени на лоши места, както и от това, че на едно място се сблъскват много хора, които са с различна енергия.
Археолозите пък посочват, че триъгълникът на властта, оформил се в центъра на София между Президентство, Министерски съвет и бившия Партиет дом е с богато историческо наследство.
В непосредствена близост до тези сгради, както и под тях са се издигали уникални здания от времето на Римската империя, раннохристиянски храмове и средновековни църкви.

Немалка част от тези храмове са били унищожени по особено безмилостен начин от българските управници след освобождението от турско робство.
Най-парадоксалното в цялата тази картина е фактът, че именно строителят на съвременна България и големият радетел за модерна София – градоначалникът Димитър Петков е най-големият разрушител на православни храмове.
Петков е бил кмет на столицата за времето от 1888 до 1893 година, а по това време министър-председател е Стефан Стамболов, пише vsekiden.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.