Иван Христов не си поплюва дори, когато е гост в предаване! Той побесня в ефир

Деси Стоянова и Сашо Кадиев от „Преди обед” по Би Ти Ви си изпатиха от продуцента Иван Христов. Опосумът им се скара яко, че го питат за личния му живот с Ирина Тенчева. Той дори посъветва водещите на предаването, че трябва да се научи как става това от корифея в тази област Кеворк Кеворкян.

Въпреки че не на шега се ядоса, че се бъркат в личното му пространство Иван проговори за личния си живот. Той каза, че с Ирина  Тенчева са се бракосъчетали миналата година в Барселона.

[caption id="attachment_433395" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов се развика на водещите заради Ирина Тенчева[/caption]

Това се случило с приятеля му и съдружник Андрей Арнаудов, който тогава на това място си празнувал рождения си ден. Иван Христов се разприказвал и как празнувал тази година новата 2015 година. След като се чукнали наздравица за посрещането й в дома му, той си легнал рано. Мнозина се подиграват на Иван зад гърба му, че води здравословен начин на живот. Но откак е с новата си половинка Ирина продуцента се е отдал наистина на здравословен начин на живот.

Иван и Ирина са заедно от три години. След като напусна брачната си половинка Вихра всеки предричаше, че двамата ще се задържат от ден до пладне. Но „пророците” не познаха. И сгрешиха, като непрекъснато ги разделят. Защото Иван и колежката на бившата му съпруга заживяха не само заедно, но и създадоха свой собствен дом. Скоро обаче отново тръгна клюката, че Иван и Ирина се разделят и той отново търси бившата си съпруга.

Не е тайна, че въпреки бурната им раздяла, станала публична тайна, Вихра Петрова не сви отново второ семейно гнездо. А чувствата към екс съпруга й Иван Христов никога не са умирали. Затова не е чудно тя отново да отвори сърцето и дома си за любимия мъж. Дали това ще се случи има доста предположения, но при всяка една намеса в личното му пространство продуцента винаги реагира остро и грубо. Което говори много.