Глория опита да запази в тайна любимия си, но из светските среди на столицата веднага я издадоха!

Поп фолк дивата Глория отново е влюбена. Кралицата на поп фолка през последните години претърпя крах в сърдечните си отношения. Певицата имаше доста разочарования. Последното беше сръбски оръжеен бизнесмен. Но разстоянието оказа лоша шега на връзката на Глория и нейния любим. Авантюрата на певицата беше дълго и широко тиражирана от медиите, но накрая крахът в отношенията им настъпи. Въпреки че разстоянието между София и Белград е само три часа, нещата между тях не се получиха. Последва разрив между двамата влюбени.

[caption id="attachment_433390" align="alignright" width="300"]Глория Самоличността на новия любим на Глория бе разкрита[/caption]

Но сега Глория отново е щастлива и много влюбена. В предаване по телевизията тя отказа да разкрие името на новата си тръпка. Според неосведомен източник обаче това се случило приз изминалото лято, при едно от нейните участия. Богаташът е прехвърлил 50-те години и разликата между нея и поп фолк певицата е десет години. Глория е на 42-години, но тя винаги е заявявала, че тя иска мъжа до нея да е заможен, с размах и улегнал. Не одобрява това, че някои нейни колежки излизат с по-млади момчета. Певицата държи човекът до нея да е с размах, стабилен и да знае какво иска от живота си.

Според столични клюкари новият любовник на Глория е собственик на няколко комплекса по Черноморието, както и на хотели в зимните ни курорти Банско и Пампорово. Той бил разведен, а порасналите му деца също участвали в успешния семеен бизнес. Глория все още не иска и не е готова да издаде името на човека до нея. Той не е познат дори и от нейните приятели. Дъщеря й Симона Загорова също не го познава лично. Мотивът на певицата е, че иска да провери човека до себе си, а не да афишира една връзка, която след кратко време да се разпадне.

Тя вече е фаталист и желае нещата между тях наистина да се окажат истински и стабилни и едва тогава да представи мъжа до себе си в обществото. Глория си пожелава за новата година повече здраве, късмет и разбира се работа. Тя е доволна, че дъщеря й е по-разумна и улегнала от нея. Подкрепя я, че желае да се занимава с пеене.

Симона е в дванадесети клас и тази година иска да кандидатства джаз и поп пеене. Въпреки мераците на майка си детето й да учи в чужбина, девойката иска тук да завърши за бакалавър, а след това да следва магистратура в странство. Симона Загорова вече се изявява с майка си на сцената и двете са много успешен дует, както и са канени на доста участия заедно.