Балъзата на Брендо – Десислава Дишлиева, се пази с аметист и червен конец

Панически страх от магия и урочасване е подгонил балдъзата на Брендо – Десислава Дишлиева – пише „България днес”. Бизнес дамата, чиито съпруг и свекърва бяха убити, е взела всякакви мерки да не я сполети нова злина” – отбелязва изданието. След като оцеля между куршумите, предназначени за мъжа й Константин Дишлиев, Десислава се доверява на всякакви поверия срещу злини. Тя се закичила с червен конец, който е известен като защитно средство срещу уроки за бебета и бременни жени. Освен това вдовицата на Дишлиев е украсила дясната си ръка с маркова гривна от аметисти. Балдъзата на кокаиновия крал Брендо е съобразила подходящите камъни за зодията си Везни и така се спряла на аметиста, който се използва за разваляне на черна магия – уточнява изданието.

[caption id="attachment_433355" align="alignleft" width="300"]Десислава Дишлиева има нова тръпка Десислава Дишлиева има нова тръпка[/caption]

Какво е известно за аметиста и какви са действията му? Лилавият камък е известен с успокояващия си ефект, той като се грижи за духовността и доволството. Той носи спокоен сън и гони негативните мисли. Известен е и като камъка на промяната в живота и помага за преодоляването на стари емоционални рани, като стабилизира психиката. С бижуто Десислава Дишлиева искала да преодолее мъката по мъжа си и да започне нов живот. Тази година се навършват 10 лета от разстрела на баджанака на Брендо пред индийския ресторант „Тадж Махал” в столицата. Нова година – нов късмет за балдъзата на Брендо През последните месеци се заговори, че вдовицата има нова тръпка. Доказателство за това е и суперскъп пръстен, който тя носи на безимения си пръст. Бижуто вероятно е подарък от любим за нея мъж – твърдят запознати. Очевидно методите за просперитет в живота оказват влияние на изкусителната блондинка, защото новата й година започва повече от добре. Десислава Дишлиева е поискала разследващите да прекратят дело срещу нея за пране на пари, която се влачи повече от 2 години – отбелязва изданието.