Срамна тайна отпреди близо 15 години на път да срине репутацията на Бъкингам и кралското семействоБъкингам е изправен пред един от най-големите скандали в историята

Бъкингам е разтърсен от жесток скандал! Срамна тайна от близо 15 години излезе наяве и е на път да разклати сериозно репутацията на кралското семейство. Оказа се, че британският принц Андрю е имал сексуална връзка с непълнолетно момиче. И дори й е плащал за услугите.

[caption id="attachment_433330" align="alignright" width="300"]Принц Андрю лепна срамно петно на Бъкингам Принц Андрю лепна срамно петно на Бъкингам[/caption]

Скандалната тайна беше разкрита от самата участничка в историята - Вирджиния Робъртс, която в момента е на 31 години. Аферата между нея и принца пък се разиграла, когато жената била едва на 17. Тя и принцът се запознали в нощен клуб, но отношенията им продължили доста дълго след първата им среща.

Робъртс е категорична, че е получавала пари за срещите си с кралската особа, а плащанията са били извършвани от банкера Джефри Епстин, който също е известен с недопустимите си отношения с малолетни, за което дори е осъждан, научиха от hotarena.net.

Запознанството между принца и Вирджиния било режисирано от елитната лондонска мадам Джислейн Максуел, за която се знае, че осигурява компаньонки на господа от висшето общество на Англия. Нещо повече, 31-годишната днес жена разказва, че Андрю изобщо не й допаднал визуално, но нямала кой знае какъв избор.

След запознанството в бара, двамата почти незабавно отишли в дома на Максуел, където продължили със забавленията и алкохола. Срещите им зачестяват и то в продължение на доста месеци след това. Вирджиния обаче е е категорична, че за нея всичко е било просто работа и никога не е гледала на принца по друг начин.

Разбира се, от Бъкингам се намесиха веднага и окачествиха твърденията й като нагла лъжа. Робъртс обаче твърди, че притежава компрометиращи снимки, които да докажат твърденията й.