Мая Манолова проговори за трусовете в управляващата коалиция

Мая Манолова проговори за трусовете в управляващата коалиция
5 (100%) 1 vote

Мая Манолова определи поведението на държавния глава като „разочароващо”

Червеното острие Мая Манолова даде първото си интервю за новата година.
В него тя говори за ГЕРБ, за малките партии в парламента, коментира държавния глава Росен Плевнелиев, председателя на БСП Михаил Миков и трусовете в управляващата коалиция.

Според Мая Манолова настоящата година ще е трудна за българските граждани.
Докато хазната продължава да задлъжнява, хората ще обедняват, категорична е тя и допълни, че това е станало ясно още с първите закони, които са били приети от управляващото мнозинство за Бюджет 2015 и орязването на социалните права.

Мая Манолова определи поведението на държавния глава като „разочароващо”

Мая Манолова определи поведението на държавния глава като „разочароващо”

Мая Манолова посочи, че се задават сериозни трусове в управляващата коалиция и те ще се проявят до местните избори.
Според нея е повече от очевидно, че малките партии са готови да направят всякакви компромиси, само и само да вземат участие във властта и подчерта, че те вече са предали своите избиратели като са влезли в коалиция с ГЕРБ.
Червеното острие е на мнение, че БСП тепърва ще се изявява като активна опозиция, тъй като ако искат да спечелят кметски места на предстоящите местни избори и достатъчен брой общински съветници, е необходимо да си върнат имиджа на конкурентна и привлекателна партия.

Мая Манолова бе категорична, че няма намерения да се кандидатира за председател на БСП, подчертавайки, че партията си има лидер в лицето на Михаил Миков.
Тя обаче е на мнение, че са необходими много сериозни идейни, поведенчески и организационни промени в партията.
Червеният депутат оцени поведението на държавния глава Росен Плевнелиев като „разочароващо”.
Манолова посочи, че държавният глава за пореден път е разочаровал българското общество давайки заден ход по отношение на възможността за налагането на вето върху скандалното решение на ГЕРБ и ДПС, с което бяха ограбени пенсионните вноски на хората.

На въпрос дали БСП има кандидат за президент, Мая Манолова посочи, че тази тема не е била подложена на обсъждане, тъй като все още е доста рано, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар