Кристина Сунгарска посочи, че и през тази година ще си останем в капан

Нумеролгът Кристина Сунгарска направи доста стряскаща прогноза за настоящата година.

Кристина Сунгарска подчертава, че ако страната ни продължава да се „върти в едно и също” и през тази година, ще си останем в капана. Според нея 2015 г. ще е годината на промяната и трансформациите отвътре и външни сили няма да са в състояние да повлияят на вземането на решения. Нумерологът Кристина Сунгарска посочи, че промяната се крие в реализацията на това, което искаме много силно за себе си, но все нещо не ни достига да го постигнем.

[caption id="attachment_433305" align="alignright" width="300"]Кристина Сунгарска посочи, че и през тази година ще си останем в капан Кристина Сунгарска посочи, че и през тази година ще си останем в капан[/caption]

2015 година изисква сериозна промяна у хората и точно сега е времето всеки един да разбере, че всичко зависи от нас, посочва нумерологът. Според прогнозите на Сунгарска се задават сериозни финансови катаклизми в най-общ смисъл, то те ще имат задачата да ни отворят пътя към по-добри времена.

Гадателката на боб Гюкчен пък посочи, че се задава нова порция природни катаклизми. Въпреки това според нея настоящата година ще е първата успешна от последните три години. Що се отнася до катаклизмите, Гюкчен предсказва, че те ще са два пъти в годината, но няма да са толкоз сериозни като миналата година. За огромно съжаление обаче новата година ще бъде бедна.

Предсказанията на Гюкчен сочат, че още следващия месец хората отново ще излязат на протести, а през март-април ще има смени в кабинета. Според нейните гадания, широката коалиция ще се разпадне още през следващия месец.

Подобни предсказания за настоящата година направиха нумерологът Ели Маринова и астрологът Люмиер. Астрологът посъветва онези сънародници, които са в частния бизнес да използват доброто разположение на планетата Юпитер до август, защото след това се задава стагнация. Той посочи, че 2015 г. ще е най-успешна за огнените знаци.

Докато Люмиер вижда катаклизми след 14 март, нумерологът Ели Маринова посочи, че катаклизмите ще са през април и август, а през март и април в политическия живот на страната ще влязат нови лидери, пише pik.bg.