Янев определи като „абсурдно” мълчанието на Станишев по случая с изчезналия Петко Сертов

Политикът Яне Янев хвърли нова бомба по случая с изчезналия Петко Сертов.

Той подчерта, че не изгаря от желание да коментира изчезването на ексшефа на ДАНС, тъй като вижда, че липсва адекватна реакция от страна на тези, които би трябвало да действат, а не да коментират. Пред Информационна агенция „ПИК” Яне Янев посочи, че подобни мистериозни истории в България като изчезването на Петко Сертов не се случват случайно и допълни, че това е само малка част от плана за дестабилизация на държавата.

[caption id="attachment_433300" align="alignright" width="300"]Янев определи като „абсурдно” мълчанието на Станишев по случая с изчезналия Петко Сертов Янев определи като „абсурдно” мълчанието на Станишев по случая с изчезналия Петко Сертов[/caption]

Според твърденията му, на този етап съществуват доста сили, които не желаят страната ни да бъде стабилна и предвидима европейска държава. Яне Янев е категоричен, че тъй като тези сили не разполагат с други възможности за въздействие върху обществото, продължават да действат по добре познатите ченгеджийски номера и схеми, които са добре познати от края на миналия век.

Яне Янев не намира за нормално мълчанието на Сергей Станишев по случая с мистериозното изчезване на ексшефа на ДАНС. Той дори го определи като „абсурдно”. Припомняме, че именно експремиерът Сергей Станишев бе този, който назначи Петко Сертов за шеф на ДАНС. Политикът е категоричен, че именно Станишев е наясно защо е била създадена структурата ДАНС и допълни, че този въпрос все още е без отговор в обществото.

Яне Янев посочва, че откакто е създадена ДАНС не е свършила почти нищо освен да заформя интриги, колаборации с обекти, по които работи в ущърб на държавността. В заключение лидерът на РЗС посочва, че мълчанието на Сергей Станишев по случая с изчезването на Петко Сертов далеч не е случайно, подчертавайки, че той също е от кръга хора, които не желаят страната ни да има стабилно правителство, пише pik.bg.

Припомняме, че според последната информация Петко Сертов е избягал от съпругата си и възнамерявал да й поиска развод, а тя го изложила пред цялата страна като му поискала развод. Нещо повече – според твърденията Сертов дори вече си имал нова половинка.