Алисия и Ники Михайлов са като едно истинско и сплотено семейство!

Ники Михайлов и Алисия посрещнаха Нова година в домашна обстановка. Влюбените са предпочели домашния уют пред шумотевиците и пътуванията. Те дори не са вдигнали наздравица в дискотеки, където други т.нар. випове са хвърляли салфетки и са дънели танци до откат. Националният ни вратар, както и поп фолк дивата са постнали само две снимки на страницата си във Фейсбук.

На едната се вижда как тримата посрещат празника, а на другата как малкия Валерко вдига чаша с шампанско. Явно, че тримата са си самодостатъчни и се чувстват добре в собствената си компания.

[caption id="attachment_433275" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия, Ники Михайлов и малкия Валери Божинов - младши са като истинско семейство у дома[/caption]

Според клюката Алисия дори е отказала участие в култови кръчми при изключително големи хонорари. Певицата на „Ара мюзик” е предпочела да посрещне новата 2015 година със семейството си и най-близките си хора- любимия си мъж и своя син Валери-младши.

Фотосите показват, че Ники Михайлов и Алисия, както и сина й Валерко са щастливи заедно. Въпреки че в публичното пространство изтече клюката, че вратаря на турския „Месин” е свалял упорито в социалната мрежа изкусителката Калина Паскалева, а после отрече слуха, това не е попречило на връзката им. Нито на празника им.

Двамата дълго умували варианта да прекарат празниците на някое топло местенце. Везните клонели към варианта за Дубай-любимата дестинация на звездите. Но Алисия разбрала, че там може да бъде отявлената й врагиня Николета Лозанова, заедно с бащата на сина й, Валери Божинов и затова този вариант отпаднал.

Въпреки че семейство Божинови се изфукаха, че вдигнаха наздравица за 2015 на остров Мавриций, Ники Михайлов и Алисия предпочели да си останат в къщи. От което решение били доволни и тримата, показват оскъдните им снимки от семейното им тържество.