За Светослава Рудолф Коледа наистина донесе чудо, за каквото не е и мечтала!

Журанилистката Светослава Рудолф празнува Коледа и Нова година с двете си дъщери. Според заканата на бившия й съпруг, милионера Тадаръков тя трябваше да напусне семейното им жилище точно на 29 декември. Богаташът се закани, че ще я изведе оттам насила, със съдия изпълнител. Тъй като Светослава не искаше да напусне дома си безпроблемно, съпругът й се закани тя да бъде изведена оттам с белезници. Жестоката драма на семейството доби гротескна публичност.

[caption id="attachment_433269" align="alignright" width="300"]Светослава Рудолф Светослава Рудолф и Димитър Тадаръков затоплиха отношенията си[/caption]

Но тъй като мъжът й има висящи дела, това не се случи. За това я уведомила нейната адвокатка и затова Светослава прекара сравнително спокойно празниците. Защото тя заплаши в социалната мрежа, че ако това се случи тя ще се запали публично. Апартаментът, в който се намира тя е в съседство с този на мъжа й. Но точно този параграф я е спасила от излизането й насила. А празниците с двете й дъщери, както и с родителите й било направо празник.

Припомняме, че съдът даде децата на мъжа й. Светослава Рудолф заяви, че няма да оспорва попечителството на децата си. Причината е, че мъжа й е милионер и може да поеме обучението на децата им в Англия. Журналистката сподели, че не иска да им отнеме този шанс за по-добро образование и оттам за по-добро бъдеще.

Между нея и бившия й мъж има само студенина и лед. Тя разкри, че за Коледа и нова година те не са се поздравил дори и с есемес. Според нея предприетото от Димитър Тадаръков е само да й навлече уплаха, разочарование и сълзи. Светослава Рудолф е убедена, че около него винаги е имало доста любовници. Тя обаче не била ровила за личния му живот, въпреки нападките му, че тя е въртяла също по няколко мъже, докато е била с него.