Петър Москов спаси младежи, ранени при катастрофаПетър Москов пръв реагира на станалата пред очите му катастроф

а

Петър Москов успя да се превърне в герой и то само за един ден. Министърът на здравеопазването се намеси при случила се по-рано днес катастрофа и помогна на младежите, возещи се в катастрофиралия автомобил. Които са имали сериозни наранявания, разказват очевидци на ужаса.

[caption id="attachment_433259" align="alignleft" width="300"]Петър Москов помага на ранените младежи Петър Москов помага на ранените младежи[/caption]

Инцидентът се разиграл пред очите на Петър Москов, който станал пряк свидетел как колата с младите хора се преобръща пред очите му. Здравният министър не му мислил много, ами веднага се втурнал да помага на ранените пътници в колата, които се оказали млади момчета.

Самият Петър Москов сподели за случилото се няколко часа по-късно в личния си профил във Фейсбук. Освен описание на разигралата се катастрофа, която, слава Богу, се разминала без сериозни последствия, министърът публикува и кадри от мястото на инцидента. На които кадри ясно се вижда как той и други свидетели на инцидента, помагат на младежите да излязат от колата.

[caption id="attachment_433260" align="alignright" width="300"]Петър Москов Петър Москов[/caption]

Минути след катастрофата на мястото е пристигнала и линейка, която е откарала момчетата в болница, където да се погрижат за нараняванията им, научиха от vsekiden.com. Освен, че разказа за преживяното, Петър Москов призова всички шофьори да бъдат особено внимателни и да не карат прекалено бързо заради поледиците.

Инцидентът с младежите се е случил малко преди Разград, за където здравният министър е пътувал. Днес той беше на посещение в Многопрофилната болница "Св. Иван Рилски" в града, където искаше да се запознае на място с условията в лечебното заведение, в което преди няколко дена почина дете на седем годинки.

Заедно с него на посещение в болницата беше и доктор Ваньо Шарков, който е заместника му в Министерството на здравеопазването.