11-годишната Гери, която стана подгласничка на Крисия в Шоуто на Слави се моли баща й да оздравее

Едно от най-коварните заболявания покоси родителя на звезда от Шоуто на Слави.

40-годишният Иванко Тодоров, който е баща на Гергана Тодорова от Стара Загора, е разбрал, че страда от коварното заболяване по време на профилактичните годишни прегледи. Припомняме, че 11-годишната Гергана Тодорова, бе една от талантливите млади дами, които стигнаха до финала на конкурса на Шоуто на Слави за сценичен партньор на господин Андреев.

[caption id="attachment_433221" align="alignright" width="300"]11-годишната Гери, която стана подгласничка на Крисия в Шоуто на Слави се моли баща й да оздравее 11-годишната Гери, която стана подгласничка на Крисия в Шоуто на Слави се моли баща й да оздравее[/caption]

Ангелогласната подгласничка на Крисия заяви, че ще пее благотворително този месец за баща си в родния им град. За животоспасяващото лечение на младия мъж са необходими 150 хиляди лева, с които семейството разбира се не разполага. Иванко Тодоров разбрал, че страда от рак на белите дробове от резултатите на профилактичните изследвания, които си правил всяка година. Той не е от хората, които се отказват лесно и е решен да се бори докрай с тежкото онкологично заболяване.

Шансът му за живот ще се увеличи, ако се подложи на химиотерапия в Турция. Запознати посочват, че концертът на Гери този месец в Стара Загора, ще е вторият поред посветен на каузата. Първият такъв концерт се проведе миналия месец и бе подкрепен от Силвия Кацарова. 11-годишната Гери споделя през сълзи, че все още й е трудно да повярва, че родителят й е покосен от коварното заболяване.

Тя обаче посочва, че може да му помогне да оздравее като непрекъснато се моли за него и не спира да го обича и да пее за него. Ангелогласното момиченце е решено да пее до излекуването му, пише „Монитор”. Всичко започнало през ноември миналата година, когато бащата на звездата от Шоуто на Слави отишъл на профилактични прегледи. Тогава медиците откриват притеснителни резултати и по-късно се оказва, че младият мъж страда от рак на белите дробове.

Прогнозата на специалистите не е никак обнадеждаваща. Те са категорични, че ако Ванко не започне лечение веднага, му остават едва четири месеца живот. Той прави първата си животоспасяваща процедура в началото на декември, миналата година. Следващата процедура е насрочена за четвъртък - 8 януари. Ако тази история ви е докоснала по някакъв начин и бихте искали да помогнете на младия мъж да живее, можете да го направите със SMS с текст SAMARITANS на 17 777. Цената на съобщението е 1.20 лв. за абонатите и на трите оператора. Сметка в лева: BG33FINV91502016361327 Сметка в евро: BG51FINV91502016361391 Актуална информация за на лечението на Ванко и състоянието му, бихте могли да откриете на https://www.facebook.com/hopeforivanko?fref=ts, пише Блиц