Руският феномен Михаил Преображенски посочва, че неблагоприятният старт на седмицата се дължи на квадрата Уран-Плутон

Астрологът Михаил Преображенски направи доста мрачна прогноза, отнасяща се за настоящата седмица.

Той твърди, че първата работна седмица от Новата година ще стартира с редица неприятности, дължащи се на квадрата Уран-Плутон, който ще оказва влияние чак до 7 април.

Михаил Преображенски посочи, че влиянието на този квадрат се е засилило от факта, че в ранните часове на днешната сутрин Луната преминава във фаза Пълнолуние. Той посочи, че тази фаза ще продължи до 13 ч. във вторник и ще е без курс. Астрологът съветва в този период да не се захващаме с важни дела, а да се заемем с изпълнението на онези задачи, които изискват по-големи усилия.

[caption id="attachment_433209" align="alignright" width="300"]Руският феномен Михаил Преображенски посочва, че неблагоприятният старт на седмицата се дължи на квадрата Уран-Плутон Руският феномен Михаил Преображенски посочва, че неблагоприятният старт на седмицата се дължи на квадрата Уран-Плутон[/caption]

При все, че първата работна седмица на 2015 година не започва по най-добрия начин, Михаил Преображенски твърди, че тя ще се запази относително спокойна. Меркурий ще окаже благоприятно влияние с преминаването си днес в по-добрия за него знак Водолей. Астрологът посочва, че този факт ще помогне за освобождаване на мисленето от консервативните ограничения и правила и съответно ще доведе до увеличаване на възможностите за намиране на нестандартни делови решения.

Руският феномен пише в сайта си pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман", че днешният ден е особено неблагоприятен за представителите на зодиите Овен, Рак, Козирог и Везни. Освен днес, четвъртък ще бъде доста неблагоприятен за родените под знака на Телец, Лъв, Водолей и Скорпион. Петък и събота пък ще имат неблагоприятно влияние върху Дева, Риби, Близнаци и Стрелец.

Разбира се настоящата седмица има и благоприятни дни, а не само неблагоприятни такива. Така например днешният ден е особено благоприятен за представителите на Риби и Дева. Утре и в сряда пък звездите ще са благосклонни към родените под знака на Везни, Овен, Близнаци и Стрелец, а петъкът ще е силен ден за Козирог, Рак, Телец и Скорпион, пише pik.bg.