Гюкчен предвещава нови природни катаклизми

Гадателката Гюкчен направи ексклузивна прогноза на събитията, които се задават през идния месец.

В ефира на Българската национална телевизия Гюкчен направи доста драматична прогноза за настоящата година. Тя започна с оплакването, че в новогодишната нощ някой е влязъл с взлом в офиса й и е откраднал боба, с който гадае. Тази кражба не е голям проблем за нея, тъй като има способността да гадае на всякакъв боб, допълвайки, че се надява откраднатият боб да донесе щастие на обирджиите.

[caption id="attachment_433191" align="alignright" width="300"]Гюкчен предвещава нови природни катаклизми Гюкчен предвещава нови природни катаклизми[/caption]

Що се отнася до 2015 година, Гюкчен е категорична, че ще е първата успешна година от три години насам. Тя обаче предвеща два сериозни природни катаклизъма през годината, които обаче няма да бъдат чак толкоз страшни като миналата година. За сметка на това обаче настоящата година ще бъде бедна, предвещава гадателката. Според прогнозите й, още през идния месец хората отново ще излязат на протест, а през март или април ще има смяна в кабинета.

Гюкчен прогнозира, че широката коалиция ще започне да се разпада още през идния месец и подчерта, че напоследък все по-сериозно обмисля варианта да напусне страната. Леко обърканата Гюкчен заяви, че ДПС трябва да го има и допълни, че я обвинявали в услуга на партията на Лютви Местан само заради факта, че е от турски произход. Гадателката не издържа и се разплака заради това, че в страната ни хората все още продължават да се делят на българи и турци, допълвайки, че тя самата винаги се е смятала за българка.

В този ред на мисли Гюкчен смята, че някой я напада умишлено и това има връзка с разбития й офис. Тя обаче е категорична, че дори да са й откраднали боба, никой не може да й открадне дарбата. Гюкчен подчерта, че за нея няма значение кой управлява страната ни, защото най-важното е да се върви напред.

Прогнозата на Гюкчен за природни катаклизми се препокрива с тази на Люмиер, според когото те ще започнат след 14 март, пише pik.bg.