Глория шокира всички с начина, по който възпитава Симона Загорова!

Поп фолк дивата Глория разкри, че налага на дъщеря си вечерен час. Тя била строга майка, която наказвала щерка си, ако пристъпи правилата. Вечерта през зимата малката била длъжна да се прибира до десет чеса, а лятото се налагало да си е в къщи до полунощ. В противен случай си стояла у дома цели две седмици, без да излиза. Това заяви една от най-известните певици на поп фолк жанра. Глория разкри отношенията си с дъщеря си Симона Загорова пред зрителите на Би Ти Ви.

[caption id="attachment_433156" align="alignright" width="300"]Глория Никой не е очаквал, че Глория е толкова строга майка[/caption]

Пайнерката е повече от доволна, че наследницата й се е ориентирала към поп музиката, а не към поп фолк жанра. Тази година Симона е в дванадесети клас и меракът й е да кандидатства поп и джаз пеене и да учи актьорско майсторство. Симона Загорова се е насочила към Нов български университет. Въпреки желанието на майка й да следва в чужбина, тя иска в родината да изкара бакалавърска степен, а магистратура да прави в чужбина.

За първи път тази година на Нова година Симона е работила заедно с майка си. Ученичката е доволна, че майка й винаги отказвала да пее на Бъдни вечер и си е била в къщи, за да празнуват двете един от най-светлите християнски празници. Глория разкри, че харесвала гаджето на щерка си Симеон. За нея и семейството й той бил добро и възпитано момче. Певицата разкри, че и тя си има мъж до себе си, но на този етап запазва името му в тайна.

На Симона й липсва бащата Илия Загоров. Той живее в чужбина, но си идва често, за да се видят. Просто нещата са се случили така, но баща й вече е написал две песни специално за нея. Малката Мони призна, че основно е отгледана от майка си, но баща й й липсва. Въпреки това те поддържат контакт и той й дава необходимите съвети от мъжката страна. А те са да следва сърцето си и да не се предава, както между впрочем го правила и известната й майка.