Какво ни очаква през 2015 година? Вижте предсказанията на Ванга, Нострадамус и Тарабич

Какво ни очаква през 2015 година? Вижте предсказанията на Ванга, Нострадамус и Тарабич
5 (100%) 4 votes

2015 година се очертава бурна и неспокойна, вижте предсказанията на пророците

Според твърденията на старите пророци, 2015 година ще бъде повече от бурна. И, ако 2014 е изглеждала трудна и тежка, то настоящата година се очертава още по-апокалиптична. Нови наводнения заплашват не само Балканите, но и на света, ще има, земетресения и много други проблеми.

Ванга предсказва трудна 2015 година

Ванга предсказва трудна 2015 година

Баба Ванга

Баба Ванга предсказва, че Европа след 2014-та година ще започне да се обезлюдява заради болести, които ще възникнат в резултат на химическа война. Нейното пророчество се вписва в прогнозите и на някои други пророци, които смятат, че 2015 година ще бъде започната трета световна война. Според тях, предсказанието на Ванга напълно отговаря на прогнозите, че през 2016-та година Европа ще остане почти без хора, а през 2018-та Китай ще се превърне в световна сила.

Митар Тарабич предвижда световна война

Митар Тарабич предвижда световна война

Тарабич

„Когато полските цветя вече не ухаят, когато човекът стане безмилостен, а реките загубят добрата си сила, ще настъпи най-голямата обща война. Когато избухне тази люта война, тежко на онези войски, които ще се борят в небето, а блазе им на тия войници, които ще воюват по земя и вода“, предсказал Митар Тарабич в едно от своите пророчества. В наши дни експертите, които се занимават с тълкуването на неговите стари записи, стигат до извода, че може да се касае за сблъсък между Русия и Запада и началото на третата световна война.

Тежко е и предсказанието на Нострадамус

Тежко е и предсказанието на Нострадамус

Нострадамус

Предсказанията на Нострадамус са най-объркващи. По думите на пророка „от Черно море и Татария ще дойде цар, който ще завладее Галия, ще премине през Алания и Армения, и във Византия ще остави своя кървав отпечатък“. Това гласят записките на Нострадамус, които изследователите смятат, че се отнасят за 2015 година. Според някои от тях, пророчеството касае сегашното напрежение между Украйна и Русия, което би могло да се превърне в общ  световен сблъсък и да предизвика трета световна война.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Какво ни очаква през 2015 година? Вижте предсказанията на Ванга, Нострадамус и Тарабич”

  1. Vesela Ilieva

    ян. 04. 2015

    Перспективна работа от дома!!!!Здравейте, Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин: Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД. Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите! Копирайте линка в браузера http://www.clixsense.com/?4852529

Добавете коментар