Страната започва да излиза от кризата от юни 2015-а – прогнозира ясновидката Соня Заварчик

„През февруари и март обаче хората ще излязат по площадите и може да се стигне до нови избори. Сега се чака само да влязат еврофондовете и да приберат парите. Хората са недоволни, ще бъдат притиснати” – дава своята прогноза за 2015 г. ясновидката Соня Заварчик пред изданието „България днес”. „През 2017 г. вече ще е по-добре. Жена няма да успеят да поставят засега освен Меглена Кунева. Може да има вице или нещо такова. Всичко е объркано в момента. Сега сме като разграден двор. Не сме държава. Не могат хората да издържат. Безработицата е голяма. Как може такива тапири да слагат във властта! Въобще болна нация сме. Трябва да застанат умни и можещи хора” – възмущава се Соня Заварчик.

[caption id="attachment_433019" align="alignleft" width="300"]Соня Заварчик Соня Заварчик вещае, че ще вземем глътка въздух след юни[/caption]

Гадателката не се притеснява от проблемите в Русия. „Те са много добре” – разкри противно на всички прогнози столичната лечителка. „Ще изкарат нова пара. Владимир Путин ще се оправи изцяло. Ванга беше казала: „Не късайте пъпната връв с Русия. Не че много ги е обичала” – припомня Соня Заварчик. Според нея никой няма да закача банкера Цветан Василев. „Той е наясно с всичко. Имал е фирми. Други хора са ползвали тези фирми. Те са били подставени лица. Някой го е страх да не се объркат тези фирми с неговите и да ги свържат. Нищо няма да му направят, защото Цветан Василев няма да говори. Не е глупав. Има човек на много висок пост, който много добре знае какво стана с парите в КТБ. Няма да казвам кой е. Иван Костов да не лае. Тоя колко пари е завлякъл. И той е единственият, който започна да руши всичко” – счита Соня Заварчик. Според нея Петко Сертов си е жив и здрав и си движи свои дела в чужбина. Тя счита, че той е свръхпрофесионалист, който е взел мерки за своята безопасност.