Алекс Раева е съсипана

Алекс Раева е съсипана
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева е пред фалит

Певицата Алекс Раева е съсипана.

Само ден преди посрещането на Нова година, Алекс Раева изплака, че е на ръба на фалита.
Всеки следващ ден певицата оцелява по-трудно от предишния.

Интересното в случая е, че изпълнителката получи сравнително добро финансово възнаграждение за изявите си в „X фактор„. Очевидно обаче тези средства не са достатъчни за житейското й оцеляване.
Мълвата носи, че Алекс Раева има да връща сериозни заеми, а и освен това отсега се е замислила за тежките месеци, които й предстоят след края на риалитито.

Алекс Раева е пред фалит

Алекс Раева е пред фалит

Изпълнителката разкрива, че почти постоянно изпада в сериозни финансови затруднения заради хобито й да се гмурка.
Почти всичко, което спечели инвестира още на мига в екскурзии, а в същото време има дни, в които двамата с приятеля й Дончо не могат да си купят нищо за ядене.
Алекс Раева обаче е категорична, че човек сам избира начина, по който да живее и това е нейният избор. Тя е на мнение, че всеки може да бъде щастлив, дори и хладилникът му да е празен.

Певицата не скрива, че е затворила страницата с ежемесечните си стабилни приходи в момента, в който е напуснала „Шоуто на Слави”.
Тя обаче не тъгува за отишлото си финансово благополучие и няма страх от работата, за да си осигури прехраната и обиколките по света.
Алекс Раева отбелязва като грешка, че не е започнала живота си наново след като е напуснала първата си голяма работа.
Напоследък все по-често й се налагало да иска пари назаем от приятели, за да се справят с ежедневните разходи с приятеля й.

За разлика от много други млади българи, Алекс Раева никога не е чакала на помощта на родителите си, които са бивши актьори и преживяват само с пенсията си.
Не е изключено и дългото отлагане на сватбата на Алекс Раева с приятеля й – диджей Дончо да се дължи именно на финансови затруднения, пише pik.bg като се позовава на информация на ХотАрена и Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар