Решението на Антония Петрова скъса от мъка не едно мъжко сърце!

Мис България 2009 Антония Петрова къса окончателно с модата. Тава свое решение оповести самата съпруга на руския милионер Александър Бередин в студиото на Гала. Родената в Перник хубавица е категорична, че повече няма да гастролира по модните подиуми. След като спечели две титли - въпросната през 2009 година, около която победа не спират скандалите заради честността на избора и три години по-късно Мисис Русия, Антония Петрова е категорична, че ще загърби модата. Блондинката навърши тридесет години на 13 май и е повече от сигурна, че ще продължи да се развива в друго поприще.

Атрактивната Антония Петрова е завършила икономика и право и смята да се развива оттук-нататък в тези две специалности. Тя вече дори заработва като юрист и си има кантора.

[caption id="attachment_432938" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Антония Петрова обяви, че слиза от модния подиум[/caption]

Пред водещата Гала Антония Петрова разкри, че в България не се печели от мода.

Миската има и друга мания. Тя е към слаба и перфектна фигура. Антония Петрова, която непрекъснато бе обвинявана във Фейсбук, че дължи слабата си фигура на измамата, наречена фотошоп, непрекъснато качва снимки от фитнес залата, която си има в тузарския дом с руския магнат и парка, където тича почти непрекъснато. Последните й снимки обаче буквално стреснаха и тези, които не са й почитатели с анорексичния им вид.

Най-одумваната „Мис България” си навлече гнева и на сънародниците ни преди известно време. Антония Петрова заяви, че българските жени са грозни и красотата на нашенките бил лъжлив мит. Тези, които са наистина хубави дължат перфектната си визия само на хирургическа намеса. Думите й буквално взривиха социалната мрежа. Миската заяви още в друго телевизионно предаване, че скандалите около името й и печеленето на конкурса за красота само повишавали имиджа й. Хората я разпознавали и идвали в юридическата й кантора, за да търсят съвети по наболели за тях проблеми.