Маги Халваджиян и половинката му направиха първата си Коледна фотосесия с внука си

Продуцентът Маги Халваджиян и половинката му – стилистката Кремена Халваджиян показаха внук си.

Двамата направиха първата си фотосесия с него пред коледната елха. Припомняме, че сина на наследника на Маги Халваджиян проплака броени дни преди Бъдни вечер. Малкото съкровище на известната фамилия носи името Еди. Щастливият татко Бедрос Халваджиян написа под фотоса с наследника си, че Дядо Коледа е бил зает и е изпратил щъркела да го замести, след което честити първата Коледа на сина си.

[caption id="attachment_432909" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян и половинката му направиха първата си Коледна фотосесия с внука си Маги Халваджиян и половинката му направиха първата си Коледна фотосесия с внука си[/caption]

Запознати припомнят, че синът на Маги Халваджиян и Алекс Енева, която е хореограф на предаванията „Х фактор” и „Господари на ефира” са заедно от няколко години. Кремена Халваджиян и половинката й станаха баба и дядо на 18 декември. Тогава стилистката написа във Фейсбук профила си, че има внук, подчертавайки, че е великолепно. По-късно тя отпразнува щастливото събитие с верните си приятелки Мария Игнатова и Гала.

Мълвата носи, че трите цяла нощ сновали из софийските заведения, поливайки щастливото събитие. Половинката на Маги Халваджиян не сваляла усмивката от лицето си и така щастието от раждането на най-новия член на клана не останало тайна за никого от присъстващите. Голяма част от тях обаче изпитали сериозни затруднения в пожеланията за здраве, успехи и късмет на бебето, което все още нямало име. Поради тази причина отначало отрочето на сина на Кремена и Маги Халваджиян било наричано „синът на Алекс и Бебо”.

Припомняме, че майката на новия наследник на клана Халваджиян – Алекс Енева е бивша адреналинка в предаването „Господари на ефира”. Отначало младите родители крояли планове да кръстят бебето на дядо му – Магърдич. Щом научил за намеренията им обаче продуцентът мигом се възпротивил и заявил, че той ще даде име на момченцето. Тъй като обаче Маги Халваджиян бил зад граница допреди няколко дни, се наложило да изчакат завръщането му, за да види бебето и да реши какво име да му даде, пише pik.bg.