Лютви Местан взриви ефира на бТВ

Лютви Местан взриви ефира на бТВ
5 (100%) 1 vote

Лютви Местан захапа ген. Атанас Атанасов

Лютви Местан влезе в словесна схватка с ген. Атанас Атанасов, който беше гост в сутрешния блок на бТВ. Политическият лидер изрази желание да се включи в дискусията чрез телефонна връзка. Повод за неговото включване в ефир станаха коментарите на генерала за Държавна сигурност и Възродителния процес.

Атанас Атанасов заяви, че зад желанието на ДПС, реформаторите да излязат от управлението, се крие страха на Лютви Местан, че партията му може да изпадне от властта.

Политическият лидер каза, че искането му за освобождаването от реформаторите не е ултиматум към управляващите. Той допълни, че комунистите са избрали точно по Коледа да бъде извършена военна акция по време на Възродителния процес. Лютви Местан припомни, че от тогава всяка година по време на коледните празници, партията му и избирателите й почитат паметта на жертвите на процеса.

Лютви Местан

Лютви Местан захапа ген. Атанас Атанасов

Лидерът на ДПС заяви, че не желае да комуникира с Атанас Атанасов, но въпреки това се е включил в ефир заради изказването му. Генералът припомни, че много преди Лютви Местан е осъдил случилото се по време на Възродителния процес. Той е категоричен, че в процеса са участвали представители на ДПС и бивши членове на Държавна сигурност, пише ПИК.

Думите на генерала засегнаха Лютви Местан и той категорично отрече казаното от Атанас Атанасов. На въпроса на Антон Хекимян защо се е случило така, Атанасов припомни целувката между жертви и палачи на Орлов мост. Генералът визира случилото се преди месеци, когато бившият лидер на БСП – Сергей Станишев поиска извинение от Лютви Местан и българските мюсюлмани за случилото се през Възродителния процес.

На въпроса на тв водещия защо депутати от ДПС отказват да гостуват в сутрешния блок, Лютви Местан заяви, че това се дължина факта, че бТВ е една от най-обективните телевизии у нас. На финал Антон Хекимян благодари на политическия лидер за искреността му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лютви Местан взриви ефира на бТВ”

  1. хггххжж

    апр. 19. 2015

    Кой е отговорен за събарянето на римските къщи във Враца, и сформираните от Атанасов структури пак в враца за геноцид срещу малцинствата

Добавете коментар