Адолф Хитлер криел подземен завод за ядрено оръжие!

Адолф Хитлер криел подземен завод за ядрено оръжие!
5 (100%) 2 votes

Адолф Хитлер построил огромен комплекс под земята за разработване на ядрено оръжие

Адолф Хитлер създал производствена база за ядрено оръжие в Австрия

Адолф Хитлер е криел подземен завод за ядрено оръжие! По време на управлението си фюрерът създал огромен комплекс, в който нацистите са имали за задача да разработят прототип на ядрено оръжие, с помощта на което Германия и съюзниците й да си осигурят победата над Русия, а респективно от там и да спечелят Втората световна война.

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер

Съвсем естествено, цялото съоръжение се е намирало под земята, за да не бъде разкрит плана на Адолф Хитлер. Подземният завод е бил открит по време на скорошни разкопки в региона на Австрия, където всъщност се е помещавало съоръжението. Което е с наистина внушителни размери. Огромният комплекс представлява лабиринт, съставен от десетки подземни тунели, целящи да объркат човек, който няма право да бъде там.

Заводът се простира на площ от цели 300 дка и се намира в непосредствена близост до австрийския град Санкт Георген ан дер Гузен. Причина за старта на разкопките е необичайно високото ниво на радиация, което е било отчетено в района.

Археолозите, участвали в разкопките, също са на мнение, че нацистите са се опитвали да създадат ядрена бомба и затова са построили подземния завод, научиха от „24 часа“. Според един от учените-историци, които са участвали в изследването на откритите подземни тунели, мястото е било не просто подземен завод, а най-голямата производствена база на Третия райх за създаване на тайни оръжия.

Освен това се смята, че подземният завод на Адолф Хитлер е свързан и с друг подземен оръжеен комплекс, а също и с концентрационния лагер „Маутхаузен“. По думите на историците, в изграждането на двата завода са участвали над 320 хиляди затворници, предимно евреи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Адолф Хитлер криел подземен завод за ядрено оръжие!”

  1. Nikolay Petrov

    Дек. 29. 2014

    Червени тъпанари ! Археолози разбират от ядрено оръжие в древни времена преди 70 години ? Дълбока древност ! И срещу ссср, а не срещу Англия, където са пускали ракетите фау, а на изток нито една?
    Червени боклуци, без ленд лийза сега щяхте да разработвате слънчевия Сибир
    и мъртвите сибирски полета…

Добавете коментар