Новината, че Хю Хефнър е мъртъв за нула време взриви онлайн пространствотоХю Хефнър е поредната знаменитост, станала обект на злостни черни шегички

Хю Хефнър мъртъв! Тази новина за нула време обиколи онлайн пространството и буквално взриви деня на хилядите фенове на създателя на мъжката библия - Плейбой. По-рано днес сайт сподели "новината" за смъртта на издателя, а слухът беше цитиран за нула време от десетки други медии. Само във Фейсбук пък "смъртта" на Хю Хефнър беше споделена над 160 хиляди пъти.

[caption id="attachment_432861" align="alignleft" width="300"]Хю Хефнър и Кристал Хю Хефнър и Кристал[/caption]

За щастие на многобройните фенове на издателя на Плейбой, новината за кончината му се оказа единствено злостна шега, плод на неизвестни към момента лица. Които разпространиха сензацията, че легендарният издател е починал, а тялото му е било открито в дома му.

Все още не е ясно кой стои зад грозния слух. Сайтът, пуснал за пръв път "новината", също се оказа фалшив. За да бъдат пресечени всякакви последващи опити за спекулации, половинката на Хю Хефнър - Кристал, лично опроверга слуха за смъртта на съпруга й. В профила си в Туитър фалшивата "вдовица" заяви, че мъжът й си е жив и в чудесно здраве и се наслаждава на живота заедно с близките си, научиха от vsekiden.com.

Припомняме ви, че 86-годишният Хю Хефнър се ожени за много по-младата от него Кристал Харис в самото начало на 2013 година. Двамата трябваше да сключат брак още през 2011 година, но тогава над 60-години по-младата бъдеща булка избяга от имението и младоженеца си, очевидно заради страх от венчавката.

В последствие обаче двамата се помириха и в крайна сметка Хю Хефнър заведе избраницата си до олтара. Това е трети брак за издателя и първи за Кристал, която е бивше зайче на Плейбой.