Петко Димитров изключително горд със съпругата си Яна Акимова! Оправна жена си намери!

Студентският град в столицата ще се обзаведе с уникален спортен комплекс. Съоръжението ще отвори врати веднага след Нова година, през месец януари. Той е собственост на съпругата на Петко Димитров, танцьорката Яна Акимова или по новому Яна Димитрова. Трикратната световна шампионка по спортни танци осъществява мечатата си за създаване на собствен танцувален клуб. Той ще носи името „Дъга Тийм”. В него ще тренират и ще се потопяват в магията на танца малки и големи. А защо не децата и техните родители да танцуват под един покрив, разкрива идеята си красивата танцьорка.

[caption id="attachment_432832" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Яна Акимова е оправна, но нямаше да успее без подкрепата на съпруга си Петко Димитров[/caption]

В него ще се обучават не само на спортни танци. Там мераклиите да се разкършат ще овладяват изкуството и на още редица латиноамерикански ритми. Те ще могат да се научат на хип-хоп, салса, зумба, лейди стайл, народни танци и разбира се модерното напоследък – конго джъмп.

Яна Димитрова ще е президент на клуба по спортни танци „Дъга Тийм”. Петя Димитрова и Петьо Стоянов ще й партнират в начинанието. Звездите от танцувалното шоу „Дансинг старс” ще обучават желаещите на магията на това красиво изкуство – танца.

Петко Димитров и Яна Акимова преди месеци отпразнуваха годишнината от сватбата си. Те заминаха на екскурзия в столицата на Великобритания. Там Петко Димитров и съпругата му поситеха световния конкурс по спортни танци и бизнесмена останал очарован от магията на танца. Затова с две ръце и с мощна финансова подкрепа приел идеята на жена си.

Това била мечтата на Яна Акимова от години наред и най-накрая тя се осъществила. Амбицията на трикратната шампионката била да открие още клонове и в други градове на страната, но на този етап идеята е да се стартира с огромния комплекс на територията на столицата.