Родителката на Жоро Бирмата Лидия Станоева се разведе

В екзотична обстановка посрещна коледните празници майката на Жоро Бирмата – Лидия Станоева, пише „България днес”. Бизнес дамата, която е първа приятелка със „снаха” си Преслава, се отдаде на слънчевите лъчи в Индонезия – отбелязва изданието. Родителката на Бирмата показа зашеметяваща за годините си фигура. От плажовете в източната страна тя се изфука с чисто новия си напомпен бюст, на който биха завидели не само Преси, а и повечето чалгарки. Новите форми на Лидия Станоева направо преливат от изрязания й бански. Майката на Жоро Бирмата и преди имаше корекции по бюста, но сега е напомпила още повече кубици силикон. Освен това тя е изваяла кръшна снага и стегнато дупе благодарение на тренировки във фитнеса е здрава диета. Бизнес дамата се хвали, че сега е дори по-слаба на килограми и от Преслава.

[caption id="attachment_432740" align="alignleft" width="300"]Лидия Станоева пъчи нови форми Лидия Станоева пъчи нови форми[/caption]

Изданието изтъква, че Преслава е получила покана от свекърва си да пътува с нея за Индонезия. Това било невъзможно предвид натоварения график на певицата. Сега тя захлебва най-тлъсти хонорари. Единствено за Бъдни вечер се прибрала до родния си Добрич, за да сподели трапезата с родителите си и със сестра си Ивелина. Само за новогодишната нощ Преси ще се нагуши с около 100 бона. Тя си е уредила 2 участия, от които ще прибере по близо 50 хил. лв. Звездата първо ще подгрее гостите в ресторанта на хотел „Санкт Петербург”, а след това ще пътува за София, за да пее в столичен клуб. В заведението запазено вип сепаре ще има за нейния възлюбен Жоро Бирмата, който е събрал компания. Напук на слуховете за раздяла между Преслава и Бирмата, двамата са още заедно, но държат връзката си далеч от медийния шум. Лидия Станоева ще посрещне и Нова година в Индонезия. В азиатската страна тя няма мъж до себе си. Според неофициалните информации бизнес дамата се е развела вече с мъжа си – Голямата Бирма сега го дава вече соло.