Васил Найденов бесен: Изригна срещу Петя Буюклиева!

Васил Найденов обяви думите на Петя Буюклиева за чиста проба лъжа
0

Васил Найденов жестоко обиден от лъжите, които Петя Буюклиева надрънка по негон адрес в Къщата на Биг Брадър Ол Старс!

Нямам голямо доверие към проекти като Биг Брадър . Това заяви известния певец Васил Найденов пред в. „Уикенд”. Изпълнителят на „Тишина” подчерта още, че не е показано честно казаното от колежката му Петя Буюклиева в Къщата на Големия брат. Припомняме, че естрадната прима заяви, че Васил Найденов се е разделил с дългогодишното си гадже и е зевъртял главата на млад мъж на 33 години.

Според певеца тези кадри са просто евтин пиар и търсене на сензацията и скандала. Именно заради тези причини е станало възможно да се излъчи точно тези епизоди от Къщата на Биг Брадър по Нова телевизия.

Васил Найденов
Васил Найденов обяви думите на Петя Буюклиева за чиста проба лъжа

Васил Найденов не коментира дали в думите на колежката му има истина или не. Той просто отчете и припомни казаното от Петя Буюклиева по негов адрес.

Певецът обаче искрено се възмути, че не е показан друг хубав момент. А той е, че в Къщата на Големия брат са се пеели негови песни. Васил Найденов още добави, че щом има сигнал той се тиражира, колкото и да е фалшив. Това просто е како дрес код на предаването и затова така упорито се тиражира, с което категорично отрече казаното от Петя да отговаря на истината.

Васил Найденов не подмина и темата за скандала около банка КТБ. Според слуха той има доста добри спестявания в нея и не може да си ги вземе. Поп певеца възропта срещу идеята да се накажат вложителите, като се преекспонира твърдението, че заради тяхната алчност са си получили заслуженото. Според него случилото се с банката и вложителите е цинично. Защото те са спестили парите си напълно законно, плащали са за тях данъци и няма в това лъжа и измама.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.