Супер хит: Ето тайната за перфектно тяло на Ракел Уелч!

Супер хит: Ето тайната за перфектно тяло на Ракел Уелч!
5 (100%) 2 votes

Невероятната Ракел Уелч най-после разкри тайната си и как се поддържа да изглежда винаги млада и красива!

Един от идолите на Холивуд просто не остарява! Ракел Уелч е на 74, но изглежда убийствено. Тя за пореден път събра погледите с невероятното си тяло и визия. Идолът на световното кино заяви, че не всичко е ген или правилно хранене. Тя разкри тайната си за неостаряващото си тяло и шеметния си външен вид.

Ракел Уелч призна, че всичко се постига с много пот и лишения от това, което обичаш да правиш. Денят й започва с дълга и продължителна разходка из Бевърли Хилс.

Ракел Уелч

Неустоимата Ракел Уелч разкри какво прави, за да изглежда така и на достолепните 74 години

Разходките на актрисата вършат чудеса. Но тя винаги върви на тях с огромна шапка и слънчеви очила, за да я предпазят от парещите слънчеви лъчи. След това Ракел Уелч прави крос, който продължава цели четиридесет и пет минути. След като се прибере в дома си, тя не спира да тренира и да се движи. Шест пъти в седмицата тя ходи на курс по йога. Тренировките на звездата продължават с кардиотренировки. Тя прави и упражнения за издръжливост, които също продължават четиридесет и пет минути също.

Въпреки преклонната си възраст, холивудската звезда не е мръднала и от година, след като навърши 40. Почти Без бръчки, с перфектна кожа, дивата продължава да младее.

Разбира се, тази визия на 74 годишната звезда Ракел Уелч не е само дар божи или се дължи на естествената хубост.- тя се е подлагала на различни пластични операции, ринопластика, импланти по тялото, както и различни хирургични интервенции по лицето.

Но все пак, твърдят потребителите на социалната мрежа всичко е направено с мярка. Или поне това не е така, че да изглежда като клоун и не с такава изкуствена пластична намеса при нашите поп фолк диви, които отдалеч личи, че са изкуствени.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Супер хит: Ето тайната за перфектно тяло на Ракел Уелч!”

  1. Магазин Билка

    Дек. 28. 2014

    Много добре изглежда като за 74 годишна!

  2. Гинка Станчева

    Дек. 28. 2014

    Защото живее в хладилник като мен… 😉

Добавете коментар