Гришо направи невероятен подарък на семейството си и показа, че е не само голям тенисист, но и голям човек!

Григор Димитров зарадва родителите си с необичайно огромен подарък за Коледа. Спортист №1 на България - Гришо, дари майка си и баща си с чисто нов джип. Немският мощен звяр му бе дарен от Българския спортен тотализатор и от Министерството на младежта и спорта за постиженията му на тенис корта.

Звездата на тениса Гришо и без това мислил да отстъпи на родителите си – Димитър и Мария Господинови големия дар. Тъй като той е повече в чужбина, ключовете за мощния германски звяр, както и статуетката Спортист на годината били връчени и получени от неговите родители. На които той направи прекрасен подарък изненада.

[caption id="attachment_432659" align="alignright" width="300"]Гришо Гришо подари на родителите си невероятен подарък! Щедростта му е огромна[/caption]

Фамилията разполага с още едно возило от известната немска марка. Те имат лъскав Мерцедес. Преди една година Гришо Димитров също имал чисто нов тузарски Мерцедес. Той обаче го продал, тъй като си идва в родината, което става все по-рядко заради ангажиментите и турнирите по света. Затова у нас не му е необходимо возило. След като се прибирал в родината си, на аерогарата го посрещал баща му със семейния си автомобил.

В Америка, където е и дома на любимата му , петкратната носителка на Световния шлем Мария Шарапова Гришо кара тузарско Порше. Той има и чисто нов джип „Тойота” от българското представителство на световната марка.

Като всеки представител на силния пол и родната ни звезда по тенис е запленен от лъскавите и шикозни автомобили. Той също има автопарк, като автомобилите в него или си ги е закупил са, или са му подарени от различни състезания и по турнирите в света, след неговите победи на тенис корта. Мария Шарапова спечели след победите си трето Порше, като последното подари на приятеля си Гришо.