Миската Ивайла Бакалова крие с пластика зверски шевове на крака си

Ивайла Бакалова планира нова операция, този път естетическа – издават пред „Уикенд” от обкръжението й. Мис България 2001 имала мерак да се подложи на пластика, която да заличи белезите от фрактурата на лявото коляно – травма, получена от участието й в „Къртицата” през пролетта – отбелязва изданието. Втория сезон на шоуто приключи с нещастен инцидент през май. Една от най-красивите българки, която до онзи момент стоически се подложи на какви ли не изпитания, пострада изключително тежко по време на последната мисия. С цялата си тежест Ивайла Бакалова увисна с главата надолу от мрежа, на мрежа, опъната във въздуха, на височина 10-етажна сграда, към която участниците в „Къртицата” бяха изстрелвани с катапулт – припомня изданието.

[caption id="attachment_432605" align="alignleft" width="208"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова се показа на светско парти[/caption]

След изключително рисковата каскада миската бе приета по спешност в болница с надробена кост, а операцията на крака й продължи цели 5 часа. 7 месеца след нещастния инцидент Ивайла Бакалова вече е възстановена напълно, но шевовете по крака й продължават да й напомнят за него. Миската отдавна ходи нормално и без помощта на патерици, дори преди седмица се завърна в светския живот на клубно парти в столицата. Роклята над коляното й разкри на папараците следите от зашиването на оперираното място. Ивайла Бакалова смятала да изчака още малко време и да се подложи на операция, която да заличи напълно шевовете. „Тя е много силна жена психически. И сега гледката не й пречи кой знае колко, но е най-добре да няма и сантиметър следа от тази ужасна контузия” – коментират приятелки на миската. Междувременно, Ивайла Бакалова не си губи времето и на интимния фронт. Жълти медии писаха, че има афера с богат шейх от Дубай. 33-годишната красавица обаче не е говорила официално за подобна връзка. Ако това е истина обаче, едва ли ще остане дълго скрита – коментират светските хроникьори.