Гал Сасон направи пълна прогноза за страната ни през 2015-та!

Гал Сасон даде много хубава прогноза за България през настъпващата 2015 година. Този тежък период за страната ни вече преминава. Според родения в Израел кабалист, в чиито вени тече българска кръв, вече отминават негативните неща за страната ни и сега е време за изчистване на отломките. Иначе след като те и праха, който остават, биват изчистени, слънцето блести с пълна сила. Периодът е бил труден заради наличието на планетата Плутон на неблагоприятно място.

Опасното е, че един път на цели двеста и петдесет години тази планета преминава през този аспект и затова идва трудността. Плутон, както е известно е планетата на подземното царство е преминал през този период. Това най-силно се усети през 2009 година, спомена световно известния кабалист.

[caption id="attachment_432599" align="alignright" width="300"]Гал Сасон Гал Сасон видя каналът, който ще свърже България с Бог[/caption]

През тази година е силна откъм икономически колабс за страната и народа ни. През следващата 2015 година се настанява Нептун в хороскопа на страната ни, като Плутон е точно над него. През този период и тази година Гал Сасон заявява, че се отваря канала между България и Бог. Тогава се развиват редица метафизични неща, като сънища, развива се съображение и ред още прекрасни неща за народа и страната ни, казва кабалиста.

Гал видя, че в България има пари, но те изтичали като вода между пръстите. Хубавото в тази недобра прогноза е, че след цели дванадесет години през настъпващата 2015 година ще се привлекат инвеститори. Това обаче става в периода между края на месец юли, до края на настъпващата година. Относно наводненията, той предупреди за трудни моменти около месеците февруари и март, след което ситуацията се нормализира.

За да ни случват добри неща, кабалиста заяви, че трябва да благодарим от сърце за добрите неща, дори и за най-дребните, като например усмивката на детето ни. Най-добрите дати за благодарност, които трябва да стори целия народ са датите 14-ти януари, 2-ри август и 15-ти ноември.