Симона Евгениева била типичен пример за поколението, засегнато от ЧернобилСимона Евгениева отнася жестоки гаври след като спечели короната за най-красива българка

Симона Евгениева е може би най-подиграваната Мис България за последните години. Дори и много обижданата Мис Крокодил Антония Петрова не може да се "похвали" с толкова много негативни коментари и гаври по свой адрес. А причината е повече от прозаична.

[caption id="attachment_432582" align="alignleft" width="300"]simona Симона Евгениева приличала на Вежди Рашидов[/caption]

Новоизлюпената най-красива българка всъщност има доста спорен външен вид. Който е всичко друго, но не и на красавица, която адекватно да представя красотата на българката в очите на чужденците. В нета веднага се появиха недоволни коментари, че на конкурса е имало момичета, които много повече са заслужавали да се окичат с престижната титла.

В редиците на възмутените хора се намеси и скандалният стилист Валентин Кулагин. Който изобщо не си направи труда да пожали Симона Евгениева. Която, по думите му, приличала изключително много на Вежди Рашидов на млади години.

"Недопустимо е момиче, което има бенка с косъм под носа, да бъде адекватен избор за приз от такава величина", категоричен е Кулагин. И тъй като очевидно намира сравнението с Вежди Рашидов за недостатъчно обидно, стилистът оприличи Симона Евгениева на правнучка на Баба Яга, видяха от hotarena.net.

Коментарът му относно новата миска предизвика ожесточена дискусия в нета. Голяма част от хората се съгласиха, че по-кошмарно изглеждаща Мис България не е имало. И в сравнение с нея, Антония Петрова си е направо красива. "Чернобил едва сега започва да се проявява. Поколението на Симона Евгениева е ужасно грозно, нищо не ми хваща окото", категоричен е Валентин Кулагин.