Анджелина Джоли е плашещо слаба, заради което тръгнаха слухове, че е болна от анорексияАнджелина Джоли нарочно спряла да се храни заради новия си филм

Анджелина Джоли е стряскащо слаба в последните месеци. Актрисата, която по принцип е доста слаба, напоследък сериозно стряска феновете с анорексичен външен вид, заради което тръгнаха слухове, че се е разболяла от опасната болест.

[caption id="attachment_432546" align="alignleft" width="300"]Анджелина Джоли е плашещо слаба Анджелина Джоли е плашещо слаба[/caption]

Истината обаче се оказа малко по-различна. Актрисата в действителност е спряла да се храни. Но причина за това не е желанието й да бъде слаба или незадоволеност от външния й вид.

Зад рязкото и стряскащо отслабване на Анджелина Джоли стои новият й филм "Unbroken", на който красавицата е режисьор. Самото действие в лентата се развива в японски концентрационен лагер, което налага голяма част от актьорите, играещи във филма, да изглеждат действително изтормозени от глад и лишения.

Поради което им е предписана специална диета, която на практика ги кара да гладуват, за да отслабнат и да изградят достоверно образите си. В знак на солидарност с тормоза, Анджелина Джоли също решила да гладува с екипа си.

Това разкриха актьорите от лентата, които издават, че съпругата на Брад Пит също е отказвала да се храни по време на снимачния процес. "Повечето от актьорите не трябваше да ядат месо и Анджи пожела да ги подкрепи", разказват хора от екипа, научиха от hotarena.net.

Това естествено се отразило и на външния й вид. Една от най-красивите актриси на съвремието винаги е била доста слаба. След последните изтощителни месеци на глад обаче звездата съвсем се е свършила, притесняват се феновете й.

Които са на мнение, че любимката им трябва да се вземе в ръце възможно най-бързо и да качи някой и друг килограм, ако не иска да навреди на здравето си.