Слави Трифонов посреща Коледа сам

Слави Трифонов посреща Коледа сам
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов остана сам за Коледа

Слави Трифонов ще посрещне един от най-светлите християнски празници сам. Шоуменът е изпаднал в предколедна депресия. Той се е затворил в себе си. Причината за това е раздялата му с балерината Мартина. Докато беше с нея Дългия винаги организираше пътешествия и двамата посрещаха празниците зад граница.

Миналата Нова година той празнува заедно с Мартина, Борис Солтарийски и половинката му в известен турски курорт. Заедно с тях беше и Маестрото с половинката си. Трите двойки прекараха една незабравима ваканция в южната ни съседка.

Тази година Слави Трифонов остана сам преди празниците и няма с кого да празнува. Тъй като той не желае другите да го съжаляват, той предпочита да се затвори у дома, отколкото да празнува с приятели. Единствените хора, на които може да разчита в този труден момент са неговите родители.

Слави Трифонов

Слави Трифонов изпадна в предколедна депресия

Разбирайки какво се случва в сърцето на сина й, майката на Слави Трифонов се опитала да ги утеши. Вероятно той ще прекара празниците с родителите си в Плевен. Винаги, когато шоуменът има лични проблеми, търси подкрепа от майка си и сестра си, коментират запознати. Те са единствените жени, които никога не са го предавали и винаги са му били верни, пише Хот арена.

Преди няколко седмици Дългия сложи край на дългогодишната си връзка с кръшната балерина Мартина. Причината за това стана изневерята й. Блондинката му изневери с треньора си по бокс. Слави Трифонов преустанови всякакви отношения с нея и тя вече не е част от балета на шоуто му.

Шоуменът реши да се отърве от всичко, което му напомня за невярната Мартина. След като тя му върна ключовете за джипа, той не се поколеба да подари лъскавото возило на своя племенник Теодор. Младежът работи като режисьор в „Гласът на България“ и шоуменът реши да му се отблагодари подобаващо за неуморния труд месеци наред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар