Раздор в семейството на Ники Кънчев

Раздор в семейството на Ники Кънчев
5 (100%) 1 vote

Ники Кънчев се раздели с Даниела

Ники Кънчев и дългогодишната му приятелка са пред раздяла. Той е напуснал дома им и от няколко дни е на хотел. Причината за това е, че Даниела го е изгонила. Половинката на шоумена споделила със свои приятелки, че вече и е все едно дали ще живеят заедно или не. Тя е разочарована от поведението на любимия си е категорична, че той вече не е човекът, в когото се е влюбила преди години.

Ники Кънчев се промени след трагедията, която преживя. През 2008 година той и Даниела станаха родители на близначки. Само половин година по-късно, шоуменът загуби едната си дъщеричка, докато участваше в Биг Брадър. Ники Кънчев все още не може да превъзмогне болката от загубата на детето си, коментират негови приятели. От тогава той се е затворил в себе си и все по-често посяга към чашката.

След загубата на дъщеричката си Ники Кънчев рухна. Благодарение на подкрепата, която получи от най-близките си, той успя да се изправи на крака. Телевизионерът се опита да промени коренно живота и дори започна да спортува и да се храни здравословно, пише Хот арена.

Ники Кънчев

Даниела изгони Ники Кънчев от дома им

В последните няколко месеца Ники Кънчев отново е кривнал от правия път и скандалите с Даниела са се превърнали в част от ежедневието.

Причината, поради която Даниела е решила да го изгони от семейното им жилище, са не само пиянските му запои, но и постоянните му похождения. Преди време стана ясно, че шоуменът не се е разделил с ергенското си жилище и често води там непознати дами, с които прекарва нощта.

Скоро медиите гръмнаха с вестта, че той е имал няколко месечна афера и с Вики от „Мастило“. Въпреки, че тя била луда по него, Ники Кънчев не зарязал Даниела заради нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Раздор в семейството на Ники Кънчев”

  1. чочко

    Дек. 24. 2014

    Алооооу,писателя !!?Хем на хотел,хем ергенско жилище ?
    Земи се определи ,а!

Добавете коментар