Аня Пенчева със сензационно разкритие

Аня Пенчева със сензационно разкритие
5 (100%) 1 vote

Аня Пенчева е имала проблеми със зачеването на Петя

Аня Пенчева разкри рецептата, с която е успяла да пребори безплодието. Дълго време след като се като се омъжила за Сашо Диков, Аня Пенчева не успявала да зачене. Двамата заминали на почивка в Гърция и там тя се сдобила с рецептата, която й помогнала да осъществи най-съкровеното си желание.

Възрастна жена споделила с актрисата илач, благодарение на който тя забременяла. Гъркинята посъветвала бившата половинка на Сашо Диков да си направи тампон от напоен в топъл зехтин магданоз. Тампонът се използва 3-4 дни преди отделянето на яйцеклетката.

Два месеца след като актрисата изпълнила стриктно съветите на възрастната жена, актрисата забременяла с дъщеря си Петя. Аня Пенчева е убедена, че илачът й е помогнал да зачене. Тя сподели, че е споделила рецептата със свои приятелки, които са имали същия проблем. Не след дълго и двете заченали, пише ПИК. Едната от тях е много известна актриса. Аня Пенчева отказа да разкрие самоличността й.

Аня Пенчева

Аня Пенчева разкри рецептата, с която е преборила безполодието

На въпроса как ще прекара Коледа, Аня Пенчева отговори, че ще бъде с най-близките си. Тя сподели, че освен с дъщеря си и съпруга си, ще празнува и с бившия си съпруг Сашо Диков. Не веднъж белокосият тв водещ и актрисата са споделяли, че двамата са в прекрасни отношения и винаги празнуват празниците заедно.

Голямото семейство ще посрещне Коледа в семейната вила на актрисата. Къщата й е завещана от покойния й баща и се намира в китно селце в Троянския балкан. Аня Пенчева сподели, че баща й оставил голяма вила с 15 стаи. Актрисата допълни, че почти всеки празник посреща във вилата си.

Тя разказа, че започва да се подготвя за коледните празници още от Великден. Аня Пенчева сподели, че подарява подаръци на всички членове от семейството си. Тя похвали кулинарните умения на двете си свекърви – бившата и настоящата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар