Евгени Минчев се появи с нов любовник на последното светско събитиеЕвгени Минчев заби модел на бельо, запознали се в специализиран чат

Евгени Минчев си има нов любовник. Паркетният лъв се появи на последното светско събитие под ръка с непознат млад мъж, от когото не се отдели цяла вечер. Гости на събитието разказват, че двамата буквално били като залепени и изглеждали изключително интимни.

[caption id="attachment_432455" align="alignleft" width="300"]Евгени Минчев си има нова тръпка Евгени Минчев си има нова тръпка[/caption]

Близки до лорда издават, че той наистина имал чувства към младежа и този път не става въпрос просто за пи ар връзка. Двамата с господина се запознали в специализиран онлайн чат, където си писали известно време и установили, че имат доста общи интереси.

След като си разменили и снимки, двамата си чукнали тайна среща в столичен бар, където всъщност започнали и отношенията им, научиха от vsekiden.com. Според запознати мистериозният любовник на Евгени Минчев заработва като модел на бельо, но не е известен на широката публика.

Визията му обаче е повече от безупречна и напълно отговаря на модерните в момента лъмбъросексуални мъже. На събитието, на което придружавал бившия ватман, младежът бил изрядно облечен в изискани дрехи и направил впечатление на всички с перфектната си прическа и гъста брада.

Самият Евгени Минчев пък цяла вечер не изпускал новото си завоевание от погледа си и определено изглеждал много хлътнал, разказват очевидци. Интересно обаче колко ли ще издържи новата му връзка, предвид факта, че паркетният лъв не е от най-постоянните в любовта, коментират онлайн потребителите.

В миналото са му приписвали връзки с Ники Китаеца, танцьора Наско Месечков, новинаря Юксел Кадриев и певците Миро и Любо от група "Те", припомнят по-паметливите.