Сензационно разкритие за Лили Иванова

Сензационно разкритие за Лили Иванова
3.33 (66.67%) 3 votes

Тайната за дълголетие на Лили Иванова е разкрита

Тайната за дълголетие на Лили Иванова е разгадана. Изпълнителката се е подложила на хирургическа интервенция, която й гарантира, че ще доживее до 100 години. Интервенциите са последен писък на модата и според запознати те променят линията на живота. Процедурата в момента е хит у нас и все повече БГ звезди се доверяват на нея. Една от тях е Лили Иванова.

Примата реши да се довери на най-древната наука хиромантията, за да си гарантира дълголетие. При интервенцията се удължава линията на живота, която се намира на дланта. Това гарантира дълголетие и добро здраве.

Пластични хирурзи разкриха, че пациентите, които са се прибегнали до тази интервенция, доживяват дори над 100 години и нямат никакви здравословни проблеми.

Лили Иванова

Тайната за дълголетие на Лили Иванова е разкрита

Лили Иванова се е запознала с предимствата от процедурата по време на престоя си в Русия. Изпълнителката се е консултирала с руски хирурзи преди да предприеме важната крачка. Чрез удебеляване и удължаване на линията на живота човек променя съдбата си и това му гарантира дълголетие и добро здраве.

Пластичен хирург коментира пред „Ретро“, че вероятно тайната за дълголетие на Лили Иванова се крие в тази интервенция. Напоследък зачестява интереса към нея от страна на звездите у нас. Сред известните личности, подложили се на тази интервенция, са Филип Киркоров и Алла Пугачова. Изпълнителят коригирал линията си, показваща броя на децата и не след дълго се сдоби с две дечица, пише ПИК.

Алла Пугачова се подложила на пластична интервенция в интимната област, която й помогнала да пожъне успехи в любовта.

Освен на тази интервенция Лили Иванова разчита и на резултатите от здравословния начин на живот, който води. Примата на българската естрада консумира единствено мед, плодове, зеленчуци и чай. Тя спазва този режим от дълго време и благодарение на това поддържа не само перфектна форма, но и успя да запази гласа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар