Нови разкрития по случая с Петко Сертов

Нови разкрития по случая с Петко Сертов
5 (100%) 1 vote

Ето какво е направил Петко Сертов малко след като изчезна безследно

Петко Сертов е напуснал Гърция малко след като е пристигнал там, предаде БНТ. Веднага след пристигането си там той е оставил личния си автомобил на паркинг в пристанищния град Патра и е напуснал Гърция. Това се е случило дни след изчезването му в периода 7-8 декември.

Петко Сертво е пътувал от Патра до Сан Марино с ферибот. Издирваният дансаджия е отскочил до Сан Марино, тъй като е имал няколко неотложни бизнес срещи там, след което отново се е върнал в Патра. Петко Сертов е пътувал с ферибот, пише БЛИЦ. От там той се е придвижил с влак до гръцката столица.

Докато е бил в Сан Марино, бившият служител на ДАНС се е опитал да се свърже със сестрата на загиналия в катастрофа Ангел Сурталов от Варна. Тя не е отговорила на обаждането му. Веднага след това Сертов е изключил телефона си и до ден днешен той е изключен.

Петко Сертов

Петко Сертов е пътувал до Сан Марино

Преди три дни той е отседнал в хотел „Нана“, намиращ се квартал „Лариса“, Атина. Това стана ясно вчера на пресконференцията, която Светлозар Лазаров даде по повод случая Петко Сертов.

Малко по-късно служители на хотела потвърдиха, че гостът им в действителност е бил издирваният от Интерпол бивш председател на ДАНС. Петко Сертов е използван интернета в хотела и е следял случващото се в България, но въпреки това не се е свързал с властите у нас.

Вчера Светлозар Лазаров отправи призив към Сертов да се свърже с колегите му от най-близкото полицейско управление и да потвърди, че е жив и здрав, за да бъде прекратено разследването по случая. Лазаров заяви, че на този етап работата по случая няма да бъде преустановена, докато Петко Сертов не се появи.

По-рано Маргарита Михнева разкри, че Петко Сертов е напуснал родината ни много уплашен, тъй като е получил заплахи за живота си.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нови разкрития по случая с Петко Сертов”

  1. Бояна Михайлова

    Дек. 29. 2014

    Доколкото си спомням, официалните източници твърдяха, че е оставил мобилните си телефони в къщи. Как е познала сестрата на Сурталов, че именно Петко Сертов звъни, ако е бил с току-що закупен телефон, с неизвестен за нея номер? Или е говорила с него, или хората разпространяващи тази информация не са си написали добре домашното.

Добавете коментар