Китаеца е вторият, който завежда дело срещу лорда след края на Биг Брадър

Николай Първанов, по-известен с прякора си Китаеца е бесен и възнамерява да даде на съд паркетния лъв Евгени Минчев.

Китаеца и половинката му Виолета възнамеряват да заведат дело срещу лорда заради клевета. Повод за гнева на семейството станаха твърденията на Евгени Минчев, че фитнес инструкторът живял заедно с него, а половинката му заработвала допълнителни средства като прислужвала в апартамента му. Китаеца, е категоричен, че нито една от думите на паркетния лъв, който твърде, че са близки с него, не е истина.

[caption id="attachment_432404" align="alignright" width="300"]Китаеца е вторият, който завежда дело срещу лорда след края на Биг Брадър Китаеца е вторият, който завежда дело срещу лорда след края на Биг Брадър[/caption]

Нещо повече, фитнес инструкторът твърди, че Евгени Минчев е от хората, които изкарват пари от мъката на хората (в случая на гърба на половинката му Виолета след признанията, които той направи в къщата на Биг Брадър Ол Старс). Пред Нова тв Китаеца обясни, че двамата с лорда имат най-много десет снимки заедно, допълвайки, че в кадър винаги е влизала и съпругата му. Той поясни, че е потърсил единствено пиар услугите на лорда, за да сложи веднъж завинаги край на имиджа си на бивш интимен партньор на Азис.

Съвместната работа с Евгени Минчев обаче приключила твърде бързо, твърди той. Най-амбициозният участник в риалити шоуто добави, че по време на афтърпартито, което продуцентите организираха, се е изплюл директно в лицето на лорда. Изненадващо обаче скандалът не е бил последван от продължение, тъй като Китаеца смята, че Минчев не му е в категорията.

Припомняме, че Китаеца, е вторият, който завежда дело през последния месец срещу паркетния лъв след края на риалитито тази година. Първата, която заведе дело срещу него бе тв водещата Венета Райкова с иск за 50 хиляди лева. Тя иска тази сума заради нанесени й морални щети от Евгени Минчев, след като в едно от интервютата си я нарече „хемороид”, подлагайки на съмнение личната й хигиена, пише pik.bg.

Евгени Минчев обаче не сметна за необходимо да се яви на заседанието по делото, представяйки несериозна причина. Този факт разгневи съдията и той постанови лордът да бъде доведен принудително на следващото дело.