Ванга пророкувала, че идната година ще има множество катаклизми

Пророчицата Ванга е направила доста стряскащи прогнози за идната 2015 година.

Ванга е пророкувала, че годината ще бъде изпълнена с цунамита и земетресения, които ще предизвикат Велико преселение на народите. Според пророчицата, идната година ще е последната година преди Апокалипсиса, който ще настъпи през 2016 година.

Стряскащата прогноза направена от Ванга, бе разкрита сензационно от руснаци, които твърдят, че са се срещали лично с нея. До момента те пазили зловещото пророчество в тайна, за да не всяват излишен смут в обществото.

[caption id="attachment_432400" align="alignright" width="300"]Ванга пророкувала, че идната година ще има множество катаклизми Ванга пророкувала, че идната година ще има множество катаклизми[/caption]

Още преди години пророчицата от Петрич видяла няколко доста ярки картини от близкото бъдеще. Прогнозите на Ванга сочат, че Апокалипсисът ще нанесе вреда на голяма част от човечеството. Рупската Касандра пророкувала, че покрай множеството смутни събития ще има и Велико преселение на народите.

Тя е предрекла и катаклизми в САЩ. Именно Щатите, Канада, както и някои части от Руската федерация, са страните, в които Ванга е виждала, че ще има по-масово движение на хората. Помолени за коментар, климатолозите посочват, че за да тръгнат повсеместно хората, вероятно ще бъдат принудени от някакво бедствие като рязко застудяване или засушаване например. Разбира се не се изключва и вариантът с планетарен катаклизъм като удар от астероид, който ще доведе до масова миграция на населението в търсене на сигурно място за живеене или пък земетресение.

Според пророчествата на Ванга през идната година предстоят сериозни конфликти между много страни, а за капак на всичко се задава и нова финансова криза. Пророчествата на петричката гадателка се покриват с твърденията на древните хора, които са смятали, че човешкият живот се движи на цикли между относителен мир, следван от война и отново мир, в който ще градим цивилизацията си и ще продължим да се учим от грешките, които трупаме. Езотерикът инж. Радослав Димитров коментира, че именно това е работата на пророците – да виждат кога ще настъпи смут и кога подобрение. Неговият преглед на голяма част от предсказанията за идния 12-месечен цикъл също сочи, че се задават доста изпитания за човечеството, пише pik.bg. Следва продължение...