Моят брат е най-добрия човек, когото познавам

Гласувайте за статията

Имам брат, който е зависим от алкохола, но от близо две години се опитва да поправи всичко, което е провалил или развали заради алкохола

alko Брат ми се казва Петър и е на 25 години. Има проблем с алкохола още като беше ученик. Започна да пие някъде в 11-ти клас, преди да завърши. Докато беше студент беше нещо ужасно, защото отиде в София и животът там го промени. Иначе не е глупав, не е и лош. Макар и да пиеше много преди не е правил разни простотии, като това да кара пиян или да се бие. Много ми се иска да кажа, че пиянството му е кротко, но то не е. Защото дори и нищо да не прави, самия факт, че пие означава, че вреди на себе си.

Затова трябваше да отделя много време и да му говоря колко е важно да престане с пиенето, защото вече се прибра у дома, тук всички го познават и… така. Не е само до излагането. Просто е вредно.

Преди известно време той започна да взима капки, които да му помогнат да откаже алкохола. Капките се казват Алкофитал и правят така, че като се пие алкохол да предизвикват непоносимост. Когато се взимат капките, онзи който ги взима и пие алкохол, не може да изпие повече от едно малко питие, защото му става лошо. И с брат ми беше така. Колкото по-дълго време пиеше капките, толкова по-малко алкохол консумираше. Надявам се с времето да се подобри още повече.

Ж. Хубенова

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар