Калина Паскалева спретна жесток скандал на бившия си съквартирант в Биг Брадър Ол СтарсКалина Паскалева буквално навря в миша дупка бившия на Азис

Калина Паскалева унижи жестоко Ники Китаеца и то пред очите на десетки свидетели. Изкусителката буквално навря в миша дупка бившия на Азис заради нещата, които той наприказва за нея след края на Биг Брадър Ол Старс, където двамата участваха заедно.

[caption id="attachment_432397" align="alignleft" width="300"]Калина Паскалева и Китаеца Калина Паскалева и Китаеца[/caption]

Както знаете, по време на шоуто Китаеца се опита да сваля Калина, която пък не се дърпаше много упорито. След края на риалитито обаче Николай изсипа цял куп обидни квалификации по адрес на бившата си тръпка, определяйки я като лесна и достъпна за всеки мъж, който си е поискал.

И след като наговори какви ли не обиди за Паскалева, преди няколко вечери Китаеца се засякъл с нея в столично нощно заведение. И най-безцеремонно отишъл до масата й, за да си побъбрят. Опитът му обаче ударил на камък. Първоначално Калина Паскалева се направила, че не го забелязва. След като фитнес инструкторът застанал непосредствено до нея и започнал да й приказва обаче изкусителката нямала кой знае какъв избор и се наложило да отчете присъствието му.

За негов ужас обаче, не по очаквания от него начин. Бясната жена директно започнала да му крещи и да му търси сметка за обидите, които изприказва по неин адрес.

"Направи го на нищо, толкова беше бясна", разказва очевидец на панаира. Нещо повече, Паскалева дори го попитала къде е жена му Виолета и дали липсата й в клуба също не е част от тяхна договорка, за а може той да тръгне на лов за следващата си популярна жертва, на чийто гръб да съживява "умрялата си слава" и да чисти реномето си на мъж, научиха от Агенция ПИК.

Естествено, Китаеца не могъл да преглътне унижението и напуснал клуба бесен .